Dit moet u voor al gaan zien !!!

BRIVE FESTIVAL 20 tot 29 Juli 2017

Met 17.000 bezoekers in 2015, is het Brive Festival een van de belangrijkste muziekfestivals van de omgeving geworden.  Tijdens uw verblijf op de Camping of  "Village de Gîtes du Causse", neemt u eens de tijd om te gaan swingen en feesten met uw favoriete artisten !

 

Sinds 2004 organiseert Brive-la-Gaillarde elke zomer een muziekfestival ! Het "Brive Festival" is de grootste bijeenkomst van dit soort in de Limousin. Dit jaar vindt het festival van 20 tot 29 Juli plaats. Dit muziekfestival is uniek in de Corrèze, mist u het vooral niet ! 

Voeten in het zand, uw hoofd in de wolken, swingen maar, en geniet van "a musical trip in Gaillarde land" ! 

 

Voor zijn 14e editie, belooft het Brive Festival weer geweldige avonden dank zij een perfekt georganiseerd programma met bekende artiesten en voor iedereen z'n smaak :

 

Donderdag 20  Juli 2017 : Marjolaine Paitel - Slimane - Imany - Christophe Maé

Vrijdag  21 Juli 2017 : Trois Cafés Gourmands - Arcadian - Claudio Capéo - M Pokora

Zaterdag 22 Juli 2017 : Zaho - MHD - Soprano 

Zondag 23 Juli 2017 : Clara Luciani -  Camille - LAMOMALI de M - Julien Doré 

Maandag 24 Juli 2017 : Ofenbach - MOME - Bigflo & Oli - Black M

 

Kom swingen met familie of vrienden voor zwoele zomeravonden.  Alles terplekke  om te genieten van een van de beste muziekfestivals; het Brive Festival Aanwezig: speeltuinen en aktiviteiten voor kinderen, sporttoernooien, gezellige bars en "tasty food trucks"... Het Festival vindt plaats in het midden van een  park in het mooie centrum van Brive-la-Gaillarde. Haal het beste uit uw verblijf als u in de buurt bent van Brive la Gaillarde in de Corrèze en vergeet vooral niet om de vele prachtige dorpjes te bezoeken Turenne, Collonges-la-Rouge, die op de lijst staan van "de mooiste plaatsjes van Frankrijk".

 

Bent u er klaar voor en voelt u zich al een beetje "Gaillard", come and join us !

 

MONTGOLFIADES DE ROCAMADOUR -  23 en 24 September 2017

Voor zijn 37e editie, dit moet u vooral niet missen, subliem !!!!. Liefhebbers van hete-luchtballonnen worden hier verwend, stelt u zich voor hoe de prachtig gekleurde luchtballonnen zachtjes over de heuvels van Rocamadour wegvliegen....

 

 

Bezoek hier de web-site van de Montgolfiades 

Het programma van de 2017 editie

LASCAUX 4 - Het gehele jaar open

De meest bezocht grotten van de wereld; het beroemde Lascaux blijft zich jaar na jaar uitbreiden. In 2017, biedt Lascaux 4 Project een gloednieuwe ervaring.

 

Visit the website