Op 15 minuten ten Zuiden van Brive La Gaillarde, aan de oevers van het meer "Lac du Causse", niet ver van de Vallei van de  Dordogne en de Vézère, Collonges la Rouge en Turenne (met het label "plus beaux villages de France"). Op 45 minuten van Lascaux, Rocamadour, Sarlat...VILLAGE DE GITES

HET GEHELE JAAR OPEN - Een vakantiewoning in de buurt van Brive la Gaillarde.


Een zacht glooiende heuvel met uitzicht op het meer "Lac du Causse", een kleinschalig vakantiedorp met eenvoudig comfort om uw familie of uw vrienden te ontvangen. Activiteiten in Juli en Augustus voor uw kinderen, een buitenzwembad, een strand aan het meer om te profiteren van de zonnige dagen.  De rest van het jaar kunt u genieten van de natuur en de vele bezienswaardigheden ... laat u verleiden !

Plus : een zaal op aanvraag beschikbaar voor al uw evenementen (bruiloft, familiefeesten...) gratis beschikbaar voor een minimale huur van 8 huisjes.


 

Geniet op de CAMPING

vanaf 28 MAART tot 3 OCTOBER 2020 

GLAMPING4ALL

TENTEN

Glamour

en Camping

€CO-LODGES

   Voor de kleine portemonnee !

Uw €co-Lodge voor eenvoudige vakanties in een groene omgeving. U houdt u vakantiebudget voor andere genoegens !.

CHALET CONFORT

Eenvoudig en betaalbaar !

Volledig ingerichte chalets met privé-terras om te genieten van de gezonde lucht en uw vakantie in het hart van de schitterende natuur van de Corrèze.

kampeerplaatsen

U vrij voelen in de natuur !

De vrijheid om zich in de tent te nestelen, geniet van uw caravan in de nabijheid van het meer "du Causse" en in de schaduw van de bomen.


ZWEMBADEN, MEER, zandstrand,speelplaats, middeleeuwse dorpjes...alles aanwezig om te genieten !

Camping du Lac du Causse is de toegangspoort tot de le Pays de Brive La Gaillarde, in de vallei van de Dordogne, de vallei van de Lot en Célé, de vallei van de Vézère en de Corrèze! Het is een natuurgebied omringd door heuvels, een meer, stranden, wandel- en mountainbikeroutes, typische dorpjes die tot de mooiste dorpen van Frankrijk behoren (Collonges la Rouge, Turenne, Saint Robert, Curemonte ... )


De Camping du Lac du Causse is ook het ideale startpunt om nog meer natuurlijke en historische bezienswaardigheden in de directe omgeving te ontdekken, zoals de stad Brive La Gaillarde, de leisteengroeve van Travassac, le Gouffre de la Fage ... en gemakkelijk bereikbaar zo als Lascaux, Rocamadour, het meer van Vassivière, Saint Cirq Lapopie, Sarlat ... minder dan 1h30 rijden van uw accommodatie aan de oevers van het meer van Causse.


 

ANWB Erkende Camping 2019 : De camping maakt onderdeel uit van een recreatiepark voor watersporters. De standplaatsen beschikken over een steenachtige ondergrond en bieden uitzicht over het meer. Op 500 m afstand van de camping ligt een strand.