Roeistages voor groepen op het meer "Lac du Causse" met onderdak op de camping

Voorbereiding voor competities, stages, trainingskamp...

Het Lac du Causse, is een internationaal bekend watersportgebied voor roei-toernooien, trainingskampen e.d. er zijn terplekke een controle-toren en 9 reddingsboten.

 

Optimaliseer uw training. Verblijf mogelijk in de gÎtes/cottages en de chalets op enkele meters afstand van de watersportbasis en met direkte toegang tot het meer.

 

Catering mogelijk met speciaal aangepaste maaltijden voor de atleten, u kunt dus intensief roeien en wij zorgen voor de rest.

 

Om u bij te staan is er een team aanwezig die zich bezig houdt met de organisatie van de zakelijke en sportieve kant van de atleten en groepen (tot 200 deelnemers mogelijk) .

U kunt de afdeling "Groepen" bellen van maandag t/m vrijdag van  9h tot 12h30 en van 13h30 tot 18h 

 Audrey - directe lijn : +33 5 87 01 61 02


Vele roeiverenigingen uit Frankrijk en Europa zijn u voor gegaan. Verbeter uw roeiteam en kom trainen met uw team op het meer le Lac du Causse !

 

Tideaway Scullers School - University of Worcester Rowing Club - Norwich Rowing Club - Edinburg University Boat Club - Shrewsbury School - London Oratory School - LIFA (Ligue  Iles de France Aviron) - ESCP Europe Club Aviron - Rowing Club Port Marly - Georges Watson College - Mortlake Anglian & Alpha Boat Club...

Het meer "Le Lac du Causse" een van de mooiste meren van de Corrèze, is gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen van de A20 et A89, en niet ver gelegen van het station " Gare SNCF" van Brive La Gaillarde en van het vliegveld Aéroport Brive Vallée de la Dordogne.  


Aviron - Lac du Causse - Corrèze
Aviron - Lac du Causse

ROEI-STAGES , trainingscamp, voorbereiding competitie, het team van "le  LAC DU CAUSSE" En  BRIVE TOERISME staat voor u klaar.

Het gehele jaar door van maandag tot vrijdag van 9 h tot 12 h 30 en van 13 h 30 tot 18 h

Uw roei-specialist : Audrey Caria - directe lijn : +33 5 87 01 61 02